fredag, mars 31, 2006

Once upon a time..

Kan ni tänka er, 6 års dagen imorgon. Och detta är inget aprilskämt ;) Betyder detta att jag håller på att bli gammal nu? Eller är det bara det hela som började tidigt? Ångest? Nej, men vad betyder allt detta nu då? Jo, detta betyder att det var 6 år sen jag tog studenten, 5 år sen jag kom hem från London, 4 år sen det nästan tog slut för att jag var "ung och dum", 3 år sen vi förlovade oss, 2 år sen.. ja för 2 år sen hände det nog inte speciellt mycket i mitt liv förutom mitt liv (ett någorlunda lugnt år med andra år) och 1 år sen jag började uppdatera mitt liv på internet. Inom snar framtid är det 25 års dag, civilexamen, giftermål, barn och jobb. Kanske inte just i den ordningen men u get the picture. Ibland så går tiden bara helt tokigt för snabbt för mig. Inte bara när det gäller kärleken utan allt. Ska nog sätta mig ner så jag hinner springa ikapp mig själv.

måndag, mars 27, 2006

one 2 many

LINDA KOM HEM IGEN!!!!!
Visst det är inget fel på de jag umgås med i vanliga fall. Man till och med lär känna nya, tro det eller ej men jag är ganska social av mig. Men ibland så blir det bara så komplicerat. Varför ska det vara det för? Så....
LINDA KOM HEM!!!!!

måndag, mars 13, 2006

faran avblåst

Pappa är hemma igen och återhämtar sina krafter.

onsdag, mars 08, 2006

3:51

så mycket var klockan när brorsan ringde mig imorse och berätta att pappa åkt in på sjukhuset akut. En bra start på dagen?