onsdag, maj 24, 2006

Lundakarneval

Helsingborg. Lund. Karnevalståg. Andreas. Pizza från Kryddan. Alkohol. Johan. Regn. Kollektiv. Alkohol. Söta pojkar. Blivande tandläkare. Alkohol. Konstiga pojkar i soffa. Karnevalsområde. Regn. Gratis varmkorv. Alkohol. We are from Barcelona. Mer regn. Chokladhjulet, om och om igen. Regn. Parantesen. Alkohol. Hockey VM. Eurovision songcontest. Alkohol. Karnevalsområde. "Let´s talk about sex"-kö. Ännu mer regn. Cirkus. The Sounds. Regn. Helsingborgare. Helsingborg.

Det var kul, det regna på mig, det var kallt och jag blev trött.











tisdag, maj 23, 2006

En bar rumpa, två bara rumpor och tre bara rumpor

Så nu har jag på pojkarnas tillåtelse fått lägga upp bilden på deras rumpor. Och jag gör detta nu dels för att jag ska passa på när jag kommer ihåg och för att det tar lite tid.. så jag hinner bli lite klarare i huvudet innan jag går och lägger mig :P

Själva avslutningen började med ett årsmöte, jag fick tydligen den viktiga rollen som nån sån här stämsamordnande..eller nåt åt det hållet. Känns lagom seriöst :D... och sen så drog gänget vidare hem till vår coooola körledare. Det började ganska snällt men när ölen börja sina och alla var lagom salongberusade så var det ändå ganska trevligt med en massa mat kvar. Lustigt nog så går alltid alkoholen först av nån konstigt anledning. Och sen när jag väl börjar på vinaren så hade de flesta gått hem men jag hade det trevligt vilket fall( med eller utan vin så hade jag trevligt). Men när det började bli för seriöst..ja typ vid den här tiden och diskussionen börja kretsa om det var rätt att göra musikal till film eller inte så pallade inte ens jag med trycket så jag gick hem. Blev nog bara de serösa pojkarna kvar tror jag.

Staffans sista mening: "Eva..frågan är fortfarande. Är du helt väck...eller är du bara...."

Här har vi pojkarna framifrån

Och här har vi baksidan av dem ;)

Tyvärr så har jag inga andra roliga kort från ikväll. Men men har man inte hjärnan med sig så får man ha det i benen istället (lärt mig av min syster som är 11 år gammal i helgen). Men jag har inte mycket ork i benen heller så det blev inga kort helt enkelt. Imorgon när jag har nyktrat till ska jag orka lägga upp bilder från karnevalen oxå, för er som missade tåget i helgen. U know who u are ;)

måndag, maj 15, 2006

Uppdatering gällande Staffan JR

Till er som följt Staffans Jr kidnappning, så kan jag härmed tala om att han är tillbaka hos sin rätta ägare sen en vecka tillbaka. Så förhoppningsvis så mår han bra och trivs där :)

söndag, maj 14, 2006

Oh man!

Summering av helgen. Den hade en liten gungig start då vi inledde den med en kebabrulle som inte får kallas för kebabrulle. Anledning: den var kass! Så det var en besvikelse. På lördan så drog Jonas upp mig i svinottan för att vi skulle till Gekås. Jag vill också åka till Gekås, men inte så tidigt. Jag tigde till mig en extra timme i sängen och var så nöjd så :P. Vilken tur att det inte var nån kö sen när vi kom upp annars hade det ju varit mitt fel att vi var tvugna att köa.
Efter några timmar trängandes med en massa galna människor for vi vidare till huvudmålet.
Bebislandet.
Ungar växer så snabbt. Och min lille tjockis gjorde mig inte besviken. Han var lika go och söt som jag hade väntat mig om inte mer. Åh, ibland så är han bara för... ja ... söt. På kvällen var det grillning, som om vi inte var trötta nog. Men att få se Daniel frysa var värt det. Han får ju skylla sig själv. När man frös mitt på dan i shorts så lär det inte vara varmare på kvällen. Han fick trösta sig med Snuskis filt sen när hon kom. Den var rosa! :D Förutom att Daniel fick en filt så fick vi andra snuska av oss lite när snuskis och pojkvän dök upp. Efter en timmes väntan på mat (kändes som tre) i kylan så var det mat. När man väntar på något gott väntar man aldrig för länge. Daniel, fasaner äter sten för att få bättre matsmältning ;) Men än en gång du får skylla dig själv. Vi sa faktiskt till dig att det var den biten som hade hamnat i grusen! Efter det var vi sä trötta..eller jag. Jag var inte särskilt social. Ville bara sova. Väcktes av stark solljus och alldeles för hög temperatur i rummet. Men jaja..jag ska inte klaga jag fick sova ganska många timmar. Söndag och det var dags för hemfärd efter lite mer gullande med bebbe :)
Många kort på bebbe blev det, men sen jag har fått klagomål på att jag sällan är med på korten själv så tänker jag lägga upp ett iaf.. och vad gör jag där.. om inte klurar på sudoku :P

måndag, maj 01, 2006

Valborg i teknologanda

Dagen började med lite frukost i parken i våra fina ouveraller, champange, frallor, och mösskiften.
... och efter det var det sillalunch. Men då varken jag eller Jonas inte äter sill så tog vi oss till Frikkos för en kebab. Om det var ett bra val funderar vi fortfarande på.

Smälta maten i en av de sköna fåtöljerna. Jag och min bästa kompis Linda som är jättelång (kolla på bena!).
Och vem dyker upp om inte vår alldeles egna Dennis. Fast han hade ett ont knä.

En stund mysande går ju men efter ett tag så blir det bara segt. Då bestämde jag, Linda och Jonas oss för att gå hem för en liten tupplur. Efter det var det dags för villan igen och mer mys.

Men Jonas fick inte vila länge förräns det var dags för lite brännboll med de konstiga teknologer som fanns på plats.

Mys i källare, vissa tog sig en pizza.
Andra nöjde sig med en öl.
Efter ännu en dödperiod på villan landade vi på mellanfest på bryggaregatan för mer alkoholintag.

Sötungar.
Tillbaka till Villan och Alexi hittade en egen sötunge att pussa på.
Vallgatan-buddy Jakob.
Efterfest på Eneborg.
Man måste anstränga sig till det yttersta för att locka till sig det motsatta könet?

Efter en lång dag så tror jag alla mer eller mindre kände sig som Axel ;)