tisdag, oktober 31, 2006

Man skulle kunna tro att jag bodde i Göteborg

Ännu en helg spenderades i Götet. Det var en nytto kombinerat med fest. Kusinvitamin har nu flyttat in hos sin pojkvän så detta firades med fest+att pojkvännen fyllde år för inte så länge sen. Det var festen det. Sen så handlade jag 20 kg ris till min syster, nytto. Lillen har lärt sig att gå..tog minst 20 steg under hela helgen vi var där. Han är så duktig.. och det går så snabbt det var ju bara en vecka sen jag träffade honom sist. Nu.. bilder.

Kusinvitamin och pojkvän.

Älskling.

Snuskis?

Systeryster och fästman.

Egobild.

Mamma, vart kommer bebisar ifrån? Nudelkartonger..?

fredag, oktober 20, 2006

Trötter

Ja nu sitter man här i sin lillkusins sovrum och försöker hålla sig vaken för att sen köra hem till systeryster för att sova. Det har varit en hektiskt dag, och jag som skulle ta det lugnt när tentorna är över. Jag tror inte det är möjligt för mig någonsin att at det lugnt. Alla bara drar och sliter i mig känns det som. Jag ska inte klaga. Jo det ska jag faktiskt. Ibland så önskar jag bara att alla kunde hålla sig borta. Man skulle ta och gräva ner sig och gömt sig nånstans. Men det lär väl inte hända. Mamma hade antagligen satt spårhunden efter mig. Men det är nog lite mitt fel också. Jag låter de ju dra i mig som vilken trasdocka som helst.

Ja ja hur det än är så har jag gjort två tentor, besiktat bettan och kört till GBG. Och innan helgen är slut ska jag ha hunnit köra lite mer vilse, köra tillbaka till HBG, titta på en ebil och eventuellt köra hem mina päron hem. Att jag bara orkar och står ut. Jag borde banne mig få pris!

måndag, oktober 09, 2006

Jag borde ha skaffat en bilddagbok istället...

Det har varit en helspäckad helg. Först börja det med att Jonas systrar kom på besök då de missade vårt födelsedagsfirande sist. Så det jag åkte från Lund vid 15, körde som en galning och tog mig hem för att laga middag och tårta. Och inte nog med det så ringde alla människor just idag. I vanliga fall ringer ingen men när man är stressad över något så blir man så poppis helt plötsligt. Till middag blev det baconinlindad kyckling file och ris, till efterrätt blev det budapestrulle. Visst låter det gott? ;) Det låter inte vara gott utan det var tydligen gott också för det blev inga rester över. Folket kom vid 19 och då var jag trött som en gnu. Laga mat till 12 pers det är inte lätt alltså, men så duktig som jag klarade jag självklart av det hela galant.
På lördag så sprang jag runt på Ekeby möbelaffär med kusin vitamin som också var på besök under helgen. Vi hitta den matgrupp de hade tittat in men då de tog 1500 för hemkörning så bestämde de sig för att inhandla något i GÖTEBORG istället. Sen var det stress hem för jag skull göra mig iordning till terminens första körsittning. Ni kan tro att det kanske var lite dåligt planerat att gå och kolla på möbler några timmar innan jag skull på sittning men det var faktiskt inte planerat att vi skulle gå så länge. Men men vilket fall. Hem göra mig i ordning och iväg för att förbereda Villan för ett cocktailparty. Det blev mat, det blev drick, det blev tävlingar och det dans om jag ska sammanfatta det lite kort. Och det var himlans skoj som vanligt, förutom att vår käre körledare inte kunde komma för att han hade blivit lite sjuk. Men nog pratat här kommer det lite bilder:

Fint fint blev det
Och fin fina var vi allihopa :)


Mingel-Ingela ;)

Fler bilder..

Karsten försökte hjälpa oss med att få ljud..och han lyckades efter mycket om och men.
Vi hitta bananfluga i Petras fördrink..mums!
Här har vi det glada gänget :)
Vad vore en sittning utan charader...


Och traditionen "tända-blåsa-ut-ljuset-dricka-öl-tävlingen"
Staffan JR. byter ägare.

Hoppas bilderna kommer i rätt ordning nu..

Denna sittnings värdiga vinnare.
Vinnarvarv med Staffan JR.
Shake ur bodies

Jag fastnade visst också på bild..tihi.
Efter dansen så blev det lite efterfest hemma hos Jonas :) OLÉ!


Efter några timmar så blir man lite trött...

onsdag, oktober 04, 2006

Klant-LillEva

Jag har slarvat bort mitt block. Hela mitt liv är i det blocket! Nej, nu överdriver jag. Jag har ju inte gjort några speciella anteckningar som inte går att hitta i läroboken, men det är lite jobbigt att inte veta vart det är. Fast det är klart, labbanteckningarna hade varit bra att ha när man ska skriva labbrapport. Det är tur att det inte är jag som ska skriva om resultaten denna gången. Inte för att jag inte kan skriva av resultaten av min snälla labbkompis.men men... Funderar skarpt på om jag har glömt det i skolan. Och det har jag antagligen, eller det är kanske nån som har råkat plocka sig på sig....eller så är det nån som tycker att jag skriver så snyggt att de var tvungen att sno det :O ...Hihi... Nej men seriöst.. irreterad blir jag blir på mig själv iaf.