fredag, december 29, 2006

Tjo

Jaha, inte nog med att bloggan blivit rosa utan nu är det en ny version också. Men det märks nog inte så mycket utifrån det är nog mer jag som ska vänja mig.

Idag fyller lillalillasyster 12 år. Ska man börja känna sig gammal eller? Hon lär vara 12 men hon är fortfarande liten och söt. Det är nog något som går i släkten ;)
Och inte behöver jag få panik.. jag har ju min 5 års plan :D
Pratade med Nghia igår i telefon. När man minst anar det så ringer det folk till en som man inte pratat med på jättelänge. Och det gjorde han rätt i för jag lär inte ringa honom. Han må inte vara nån som gärna sitter och chattar men jag är den som.. nej vad är det jag säger. Nu sitter jag och ljuger ju. Jag tycker om att sitta på telefon och sitta framför datorn. På den punkten är jag väl ganska lik de andra tjejerna.
Fast även om jag inte tycker att jag är typisk tjejig så är jag nog det. Det är bara jag som inte vill inse fakta.
Nghia är en rolig filur. Pratade med honom i våras då var han den mest ångerfyllda människa jag pratat med länge. Ja, förutom Sibs då. Hon har ju varit konstig ända sen Jan gjorde slut. Men Nghia han är klar med sina studier, har jobb och har nyligen flyttat ihop med sin flickvän i Uppsala. I våras hade han panik över att han är gammal och inte hade nån flickvän. NU så är han deppad för att han har flickvän. Han känns som värsta tjejen ibland. Men men gräset är alltid grönare på andra sidan eller hur?
Jag är nöjd och jag har min 5 års plan. Mer kan man nog inte begära av mig. Tycker inte att man ska gå och bekymra sig så mycket. Det gör ju inte saker och ting bättre.

Fast här om dan så var det riktigt jobbigt. Här tror man att om man byter ut den gamla mot en ny så ska det vara bekymmerfritt. Men jag antar att när det gäller såna grejer så är det aldrig bekymmerfritt. Nu har hon fått ett namn iaf. Och det blev....*trumvirvel* Brumbrum. Nu vet ni nog vad jag menar. Denna gången känns det rätt så Andreas: nu är det problemet löst :)

Julen har varit bra. Mycket åkandes fram och tillbaka förstås men så blir det ju alltid. Och det blev som förutspått: klappar, Kalle, mat i mängder, familj och vänner. Och att brumbrum var tvungen att bogseras till volvo det är en annan femma. Det jobbiga var ju att det hände på Elgigantens parkering mitt i mellandagsreatjohejsan.
Men men..Snart är det nyår och då blir det nya äventyr.

fredag, december 22, 2006

Have yourself a merry little Christmas



Jag hoppas ni får en underbar jul med släkt, vänner, klappar, mat och Kalle Anka.

torsdag, december 21, 2006

Blogga blivit rosa

Gamla samma blogg fast rosa. Kände för att vara lite flickig ett tag. Vi får se vad som händer framöver.. kanske återgår till mitt gamla jag..om jag orkar :)

söndag, december 17, 2006

Farmor, kan du komma med extra nyckeln?

Är det ett tecken på en lyckad fest eller vad? Och nej, det är inte jag som har glömt nycklarna och dessutom så bor min farmor i Vietnam :D

Men vilket fall. Körmöte och julfest var det iaf. Alla fick en massa konstiga poster som man egentligen inte visste vad det innebar men det blir nog bra i slutänden. Jag är bara lite orolig för rollen som krönikör. Stämsamordnar eller vad det heter är inget speciellt.. ja det beror ju på vad man gör åt saken. Jag försökte faktiskt dra ihop till ett stämrep i höstas.. men det var ingen annan som tyckte att vi behövde så det blev inget. Och att vara med i festkomitten är bara roligt :) Som krönikör måste jag skriva en massa känns det som och det kommer att sparas. Så det är inget man kan stuva undan och hoppas att folk glömmer. Fast ifs hur många har läst de här styckena om och om igen.

Men ja ja, det blir nog bra. Festen var lyckat och mätt blev jag med. Jag och Lollo rulla en massa köttbullar till festen (hoppas de gick att äta nu bara). Fick konstiga samtal från Nacka. Staffan fick nycklarna inlåsta i lägenheten så han fick ringa farmor (dagen därpå). Jag fastna nästan mellan bänkarna utanför Vallgatan. Och efterfest blev det som sedvanligt hemma hos Jonas.

Idag var vi och sjöng på stan och för att sammanfatta det säger jag som så att det var kallt men det lät nog inte så tokigt :)

Våra fina köttbullar :)

Det städades hemma hos Lollo.

Och det stökades på vallgatan.

Nu är vi hungriga.. ja jag iaf :)

Närbild på Ingela.

Julmat..mmmums




Ingen ska behöva gå hem hungriga ikväll iaf.

Johanna, se inte ut som du har sålt smöret och tappat pengarna.. det är goood julmat.


Kom lilla flicka.. spring inte från farbror Barbro nu :P
Första som lämna festen.. varför man nu vill det.

Lite körkonst?


Bilder bilder bilder

Efter maten var det dags att värma upp rösten och plocka fram tävlingsinstinkten.








Vems öra är det här?


Staffan dök upp när all julmat var slut.. tji fick han. Fast han var nog inte hungrig ändå. Man blir mätt av att dricka öl har jag hört?

Ready steady go... who will get the next question?

Så här roligt kan man ha på en körfest.. och det hade vi oxå :D

måndag, december 11, 2006

Snart är det jul :)

men först är det lucia. Ni som känner mig vet att lucia är den bästa dagen på året enligt mig. Luciatåg, tomtar, glögg och pepparkakor. (Nej, jag har inte glömt lussebullar.. jag tycker inte om dem och iår blir det inga luciatåg för mig heller) Plus att då är det snart julafton. Och ni som känner mig vet att julafton är min näst bästa dag om året. Då är det klart julklapparna som står i centrum.. och julmaten.. och familjen..får ju inte låta som vilken 5-åring som helst ju..jag är en speciell 5- åring ! :P

Idag skrev jag läsperiodens första tenta. Har en till på onsdag men den kan jag nog lika bra glömma. Jag vet inte vad det har varit med mig, men jag har verkligen inte haft någon ork denna perioden. Kan ha att göra med att Lotti är i Thailand, så från förra torsdes så har jag varit med Lotti i Thailand. Yeah right som det skulle varit så bra. Men det hade varit skönt att slippa tentorna. Fast man slipper dem ju inte man måste ju ta dem sen när man väl kommer hem igen. Usch fy! GAH!
Jag har nog gjort allt utom att plugga. Jag har inte haft en enda plugghelg! Och inte har jag läst på kvällarna och inte har jag läst på tåget. Vilken latmask jag är! Nej, nu blir jag deprimerad. Får sluta innan jag gräver ner mig helt.