onsdag, april 25, 2007

Black&white hos Sara

Bilder säger mer än 1000000000000 ord :)

Sara, the hostess.
Anders säger: "inga autografer ikväll" ;)
Myshörna
Skålskål.. lagom röd om kinderna^^


Ingela aka. Joe Dalton












tisdag, april 24, 2007

Vad för oljud strömmar ur dina högtalare?

Har du tråkigt? Följ då instruktionerna :)
1. Sätt din musik på blanda
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga
3. Använd sångtitlen som svar på frågan

Ok, då sätter vi igång då.

1. hur mår du idag?
I wanna dance with somebody

2. kommer du komma långt i livet?
My interpretation

3. hur ser dina vänner dig?
Barn av vår tid

4. kommer du gifta dig?
Med eller mot

5. vad är ditt livs themesong?
I´m gonna sit right down and write

6. vad är ditt livs historia?
Losing my way

7. hur är skolan för dig?
You spin me round

8. hur kan du komma framåt i livet?
too shy

9. hur kommer imorgon vara?
day after day

10. vad är det bästa med dina vänner?
Let it rain

11. vad finns i lager för nästa vecka?
someone somewhere

12. vilken sång beskriver dig bäst?
I´m the walrus

13. hur är det med ditt liv?
Dynamite

14. vilken låt ska spelas på din begravning?
Club Lagoon

15. hur ser världen på dig?
You can call me Al

16. kommer du att ha ett lyckligt liv?
All you need is love

17. vad tycker dina vänner om dig?
Fisherman´s horizon (Nobuo Uematsu)

18. vilken låt beskriver den du är attraherad av?
A good heart

19. vad skulle du vilja säga till nästa generation?
walk the dinosaur

20. har du en djup & mörk hemlighet?
Congratulations

21. brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Light & magic

22. hur kan jag göra mig själv glad?
Friend of mine

23. kommer jag någonsin ha barn?
Heartseeker

24. vad är några tips till mig?
Oh Nick please don´t be so quick

25. hur kommer jag bli igenkänd?
Stay together

26. vad är min danssång?
Evening sun

(Snodd från en av många blogg i cybervärlden, men ganska kul är det)

lördag, april 21, 2007

tisdag, april 17, 2007

Dan före dan före dan

Nu är det inte många dagar kvar alltså. Snart är det premiär. Tala om att dessa dagar har gått snabbt. Allt har väl inte gått som jag har tänkt mig. Folk börjar bli lite nervös och är lite lättretliga. Men men än så länge har det gått bra och det kommer att bli så bra!

Igår var det inflytt på Dunkers. Jag vet inte vart alla timmarna gick men gick det gjorde dem.
Idag fick vi testa myggorna :D Jag kommer aldrig att vänja mig vid hur jag låter. Jag säger som så att telefonförsäljare som tror att jag är fem när jag svara får min förståelse. Vi har fjantat oss på stan. träffade Pontus. Man ska alltid träffa människor när man är som fulast. Inte för att jag är så snygg i vanliga fall, men ni vet vad jag menar. Och dansa i platådojjorna ska jag också testa en dag. Jag kommer väl trilla och slå ihjäl mig på premiären men men.

Kusin vitamin kanske kommer ner på fredag och kollar. Om jag nu lyckas få tag på biljetter till henne och fästmannen. Älsklingen och Anna kommer på lördag. Angelica och Dennis på söndag. Anne och Linus på onsdag. Och förhoppningsvis Pontus, Vadim och Andreas en dag också.

Ah, det ska bli så kul!!!!!

söndag, april 15, 2007

Which Disney princess are you?

Brist på sysselsättnng medan älsklingen lagar mat. Jag hade ju kunnat lägga upp bilder från Saras inflyttningsfest igår men jag har inte orkat lägga upp in bilderna än. Så det får bli en annan gång.


You are Jasmine. You are loyal and would visit the ends of the earth for what you believe. You would never let obstacles stand in the way of true love.

Which Disney Princess are You?

onsdag, april 11, 2007

Det som göms i snö..

Jag vill bara gömma mig just nu. Helst vill jag dö. Har redan fått in del protester på det förslaget så jag får nog komma på något annat. Jag har grymt mycket att göra just nu.
Har grymt mycket ångest över att inte kunna vara i skolan nästa veckan. Det är mycket med spexet. Det är mycket skola. Igår till exempel så hade vi rep till 22 och idag skulle jag tenta. Jag har mycket att göra men jag klagar inte. Jag har ju trots valt det själv, ingen har tvingat mig att vara med i spexet eller plugga. Jag klarar inte av gnäll, särskilt inte just nu. Alla har mycket att göra och det blir inte bättre av att gnälla eller vara jobbig. Visste det känns bra för stunden, men om man tänker efter kan det vara jobbigt för alla andra i ens omgivningen. Det är ju inte deras fel att man själv har mycket att göra. De förtjänar inte ens ilska och irritation.
Men det var inte det jag skulle skriva om egentligen. Fast detta är ett återkommande samtalsämne här på bloggen. Hur mycket jag än vill gömma mig så måste man ändå komma tillbaka till verkligheten en dag. Om inte idag så imorgon.. eller nån dag nästa veckan.

För 10 år sen så råkade jag tappade bort min skåpnyckel på väg till skolan. Och vart tappade jag den om inte i snödrivan. Jag vet inte hur jag lyckas, men tydligen har jag mina sätt. Men jag lyckades inte hitta nyckeln igen. Jag fick åka till skolan.Vaktmästaren fick komma och bryta upp låset. Jag fick en ny nyckel och ett nytt lås. Sen när solen började titta fram igen, gissa vad jag hitta... om inte min nyckel.
Vad jag egentligen vill säga antar jag är att vad det än är man vill gömma, sig själv eller en nyckel. Med flit eller ej. Saker och ting dyker upp på ytan förr eller senare.

torsdag, april 05, 2007

Favorit i repris

Glad påsk allihopa!

tisdag, april 03, 2007

Systrar i alla väder

Vissa tycker att jag är godtrogen, men jag vill gärna tro att jag kan lita på mina systrar. Både blodssystrar och själssystrar.
Systeryster har en otrolig förmåga att trassla till det för sig. Jag vet inte om hon gör det med flit eller om det bara är ödet som ställer till det för henne. OM hon gör det med flit så borde hon vara smidigare. Fast vi som känner henne vet att hon är inte den smidigaste människan i världen. Men jag står på hennes sida. Synd att hon inte inser det och känner att hon kan lita på mig. Hade hon stått på min sida om det var jag som satt i klistret?

En annan lämnar en när man mest behöver henne. Är det för mycket begärt att hon ska ställa upp? Jag vet inte hur jag ska ställa mig till det hela, fast det har gått två hela veckor sen det inträffade. Visst jag förstår henne men samtidigt inte. När hon lämnade mig den kvällen, och jag staplade iväg på mina egna ben hade vad som helst kunnat hända. Hade det varit mitt fel eller hennes? Det hade varit så lätt för henne att slänga mig i bilen och köra mig hem.

Det hade tagit 10 minuter.

Jag kan inte bara skylla ifrån mig för det var ju dels mitt eget fel, men hon som borde veta bättre skulle inte ha släppt iväg mig. Nu hände det ju inget. Jag kom hem säkert och somnade i min egen säng efter mycket om och men.
Jag slits inombords. Jag vet inte om jag ska vara arg, ledsen, besviken eller vad det nu är jag borde känna. Systrar i alla väder?

måndag, april 02, 2007

Misstolka mig inte

Bara på de sista veckorna så har jag varit så glad över att jag är så lycklig lottad. Jonas och mitt stora "aprilskämt" håller fortfarande. Jag känner fortfarande lika mycket för Jonas som jag gjorde för sju år sen, om inte mer. Varje dag när han kommer hem från jobb och stiger in genom dörren blir jag så glad att jag hoppar upp och ner. När jag sitter och slösurfar på datorn, och han sitter i soffan och spelar något av sina många spel så kan jag inte låta bli att dra på läpparna och tycka att han är det bästa som hänt mig.
Sen att jag flummar runt som jag gör, det är en annan femma. Jag vill gärna att folk tror att jag är så snäll och rar. Men det är jag nog inte. Jag kan nog vara lite ego jag med.
Jag är ego för att inte alltid är beredd på att dela med mig av mina känslor och tankar, men förväntar mig att alla andra ska göra det. Jag är ego för att jag vill vara student, kanske festa en torsdag och lämna Jonas hemma. Jag är ego för att jag förväntar mig att Jonas alltid ska vara där hos mig. Jag är ego för att jag förväntar mig att mina kompisar ska släppa allt de har och vara där för mig, fast det är mer troligt att det är jag som släpper allt. Jag är ego för att.. Jag är ego för att jag förväntar mig att allt ska lösa sig. Vissa saker är kanske mer optimism än egoism. Det beror ju helt på hur man ser på det.

Är glaset halvt fullt eller halvt tomt?