måndag, mars 31, 2008

En helg i körens och spexets tecken

Helgen börjades med en frisk vårsjungning på stan. Och mina kära små söta änglar kom och frös tillsammans med mig i vinden. Det var en bra uppslutning av kören och det var några som ville stanna och lyssna på oss. Så man får väl se det mer eller mindre som en succe =) Dock så mulnade det till och vinden tilltog en aning när det var dags att sjunga på det nyinvigda Rådhustorget. Och vi hade nog lite otur med vinden för det blev lite bieffekter av det nya vattenfontänen den lilla stunden vi stod.

Sen var det spex spex spex. Och förra årets DVD har kommit. Det är tur att man var så utklädd som man var för annars hade det ju varit pinsamt och se sig själv. Det var ju fortfarande lite pinsamt att se sig själv på TVn. Det är kanske sånt man växer ifrån lite när man blir äldre. Jag menar det finns ju så mycket annat pinsamt man har hittat på än att stå på scen och där är det ju meningen att man ska göra bort sig.

Jag har hjälp pysslarna i helgen. Det är som jag sa till F, jag är som en liten praoelev som springer runt lite och hjälper till lite överallt. Jag har varit med och sytt i snyggeriet, jag har varit med och förberret mat med sexet och jag har varit och målat med pyssel och papp.

Helgens resultat: EN snygg backdrop+ JÄTTEträningsvärk i rumpan.

(Fråga mig inte hur jag lyckas får träningsvärk i rumpan och inte armarna när jag målar men... jag lyckas ju med allt O.o)

lördag, mars 29, 2008

Stämpus på stan

11.30 Sundstorget
13.00 Rådhustorget

Ta med en vän och promenera i stan :)

Källa: Helsingborg

onsdag, mars 26, 2008

Jag ser det snöar

Det känns bara som det är tre månader försent och det är jättekallt. Men visst är det fint. Och det ger det söta paret ännu en chans att ta ett steg närmare söthetens mecka.. i matchande vintejackor.

fredag, mars 21, 2008

Spexarkris?

Är man knäpp om man går upp klockan tre på morgonen och får för sig att man ska modifiera budgeten? Är man knäpp om man inte kan sova på nätterna på grund av detta?

Jag har varit relativt lugn hela spexarperioden. Men nu börjar det snurra i magen. Jag har inte velat stressa på. För det är ändå frivilliga människor som har ställt upp. Jag har inte haft nån kontroll överhuvudtaget och det har inte varit bra för min mage. Jag vill ha kontroll.

Kan inte sponsorgruppen komma och säga att det löst sig med pengarna plus lite till. Det är inte så att det inte går runt. Men det är precis om man får modifiera budgeten lite. Kan inte nån snäll människa bara få för sig att "Helsingborgsspexet, de ska få en massa pengar av oss".

Men först påsk. Sen är det fixing på hög nivå.

torsdag, mars 20, 2008

Kan det inte bli vår snart...

...så jag kan använda mina söta skor. Jag vet att jag brukar klaga på att jag har för små fötter och inte hittar några bra skor. Det stämmer fortfarande för jag hittar fortfarande inte "vuxen"skor. De nya skorna är söta, storlek 34 och dessutom kostade dem 90 spänn. Visst kvalitet är kanske inte det allra bästa men kostar det bara 90 spänn så räcker de med att de är söta.

Nu är det PÅSK igen

Höll nästan på att glömma bort min påsktradition som har varit med sen bloggen föddes. Men som tur var så påminde min lille älskling mig. Han kanske tycker att han inte nämns tillräckligt här :P Men här kommer han i sin fina gula kycklingdräkt....


tisdag, mars 18, 2008

Winter wonderland

Nu ska jag ha påsklov... i snön...


måndag, mars 17, 2008

Nu var man färdigpresenterad

Folk säger att det gick bra. Men jag vet inte jag var ju inte själv närvarande O.o
En fin tavla fick jag iaf och nu är det över :)

söndag, mars 16, 2008

Inte nog...

.. med att jag sög på både gocart och laserdome så ska läskiga killar från stationen förfölja en. Det är inte första gången jag har haft nån oönskad efter mig. Men jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv. De som känner mig vet att jag inte är den som är lättskrämd förutom när det är gäller plötsliga ljud och så. Gå hem själv en natt från stan är inget jag är rädd för.

Inatt efter äventyret i Malmö så gick jag förbi busshållplatsen utanför knutan, det en kille där. Inget konstigt med det. Men han tittade rätt på mig. Inte bara så där.. jaha-här-kommer-det-nån blick. Utan han tittade verkligen på mig. Och jag stod ändå inte länge vid hållplatsen. Jag slängde en blick på tidtabellen och såg att inte nån buss skulle gå uppe vid mig. Det var max 5 sekunders paus. Efter en liten bit träffade jag på I och vi stannade till och pratade så där några minuter. Vem börjar inte röra på sig då om inte den här lustiga killen. han gick förbi, slängde en blick och gick vidare. Han gick över vägen, men stannade i korsningen. Då tänkte jag "åh, vad bra den läskiga killen ska gå upp i korsningen". För det såg verkligen ut som han skulle göra det. Men det gjorde han inte. Han stod kvar och bara tittade. Jag stod vid övergångsstället och väntade på att det skulle bli grönt. Killen stod kvar i korsningen och tittade. Obehagligt. Det blir grönt och jag gick över vägen. Jag gick längs med hela järnvägsgatan och gissa vem som börja röra på sig så snabbt jag kom över vägen.. ja jag behöver nog inte säga det.. men det var den läskiga killen. (Den lustiga killen har nu blivit den läskiga killen). Jag saktade ner på farten och hoppas verkligen att P skulle komma runt hörnet snart. Jag vill inte gå genom parken med den läskiga killen efter mig. Jag skulle inte gått genom parken vilket fall som helst. Men det hade varit så skönt om nån man kände dök upp nu! Och det gjorde han.

Vilken lättnad. Jag tror aldrig jag har varit så glad att se ett välbekant ansikte och veta att jag slipper gå hem själv som inatt. Det känns skönt att veta att det finns vänner som ställer upp när man behöver dem.

Jag sög i både gocart och lasedome

Gossip girl here, your one and only source into the scandalous lives of membrane group's elite...


And the best of all...


You know you love me.. XoXo LillEva

lördag, mars 15, 2008

Ready steady go

Ikväll gäller det. Den stora kampen.
Första etappen: Go cart.
  • Regel nr 1, måste vara över 140 cm. Check!
  • Regel nr 2, måste nå pedalerna. Hm... vi får hoppas att jag gör det.
  • Regel nr 3, måste hålla sig lugn i kurvorna så jag inte kör av bana. Hmm..
  • Regel nr 4, köra skiten ur killarna. Muahaha
Andra etappen: Laserdome.
  • Regel nr 1, inte springa under spelet.
  • Regel nr 2, hålla avstånd till medspelare.
  • Regel nr 3, klättra inte.
  • Regel nr 4, kryp inte.
Och den viktigaste regeln av alla, basta!

Ser fram emot: Snäll handledare i playboybunnyoutfit.
Ser inte fram emot: Megaträningsvärk imorgon.

fredag, mars 14, 2008

A på sin fina nya dator

Vissa har det bra och får en ny dator medan andra sitter på sin gamla som ingen annan på avdelningen vill ha ;)

torsdag, mars 13, 2008

Nästa ska vara lammkött i uniform

Kriterierna för A-Ks nästa pojkvän. Så om du är 80-talist och har ett jobb som involverar en uniform på något sätt så passa på ;) Det roliga är ju att ödet verkar vara på hennes sida. Tydligen kan en liten fel siffra i mobilnumret leda en till en 23 årig polis i Sthlm. Killen var ju inte ful (F-book spionage på hög nivå) fast han får gärna lämna badbyxorna hemma och införskaffa sig ett par badshorts. Haha, och ironisk nog kan man nog kalla honom för "ångkillen" (nr 2).

onsdag, mars 12, 2008

Öresundstågen vs. Pågatågen

16.48 tåget igår var verkligen full smokat. Det var "tryck in er så alla kommer med". Det var inga många millimetrar att stå på. Det värsta är när man är liten, står i mitten och inte har något stöd. Det kan inte vara lätt att vara lång och stå i mitten heller när man står bredvid en kort människa, förslagsvis jag. För när tråget kränger till eller bromsar så flyr den som är liten som en vante. Vilket ofta leder till en dominoeffekt, pga. att den långa människan som står framför/bakom den korta människan måste slänga sig åt motsatt håll för annars mosar man den lilla människan. Och det är ju inte bara små människor som flyger utan långa människor kan ju också tappa balansen förstås. Men inte nog med att den lilla människan flyger som en vante utan när hon/han försöka undviker att flyga så åker händerna upp. Och händerna hamnar då i... ja kanske inte så trevlig höjd för den långa. Trevlig eller otrevlig, det är klart en definitionsfråga. Men det är en ganska obekväm situation vilket fall.

Men det var inte detta jag ville skriva om idag egentligen, eller jo delvis iaf. Igår på tåget så var det två medelåldersmän som tyckte att situationen var oumbärlig. Det skulle jag ju vara ett tågset till. Och ja, vi andra håller med. Men de bara klagade och klagade. Stackars tågvärdinna som idag inte var tågvärdinna utan tågresenär precis som alla andra kunde bara inte låta bli att säga att "Ja, tyvärr så blir det så här. Tågen måste repareras osv.". Och så berättade hon om sitt tåg. Ett pågatåg. De är oftast bättre tycker hon för de är aldrig försenade eller lika mycket på reparationer. Men det tyckte ju inte de här två männen. Det var som att se en stackars liten vante slitas mellan två hundar.

Alla har rätt till sin åsikt. Jag tycker inte männen skulle ha attackerat som de gjorde. Jag menar om inte pågatågen fanns så hade allas behov inte uppfyllas. De som skulle till Glumslöv hade inte kunnat ta sig hem. Och dessutom om inte pågatågen hade funnits så hade ALLA Öresunstågsavgångarna varit smockfulla. Visst det är lite dumt att fönstrena sitter så högt upp i jämförelse med sätena på pågatågen, men du ser ändå ingenting om det är ett fullt öresundståg. Och det är faktiskt så att om man åker pågatågen så får man oftast en sittplats. Och det är väl inte fel över att vara stolt över sin arbetsplats. Det blir mycket och nu, men jag kommer inte på något bättre ord. Tåg som tåg. Men alla tåg behövs.

Två mot en, men jag måste ge segern till öresundstågen i denna fajt. Stackars tågvärdinna blev så nerslagen att hon inte kunde stå upp.

tisdag, mars 11, 2008

Vänner visar sin vänskap genom kärlek. Släktingar visar sin vänskap genom elakheter.

Som de inblandade vet så har hösten varit minst sagt stormig. Det har varit bröllop, det har varit anklagelser, det har varit ryktesspridningar.. det har varit ett oväder helt enkelt.

Ord som "mina vänner är de enda som älskar och respekterar mig", "släkten bara tar en förgivet", "jag hade inte umgåtts med dig om du inte har varit min...(släktskap)" osv. har uttalats.

Jag umågs inte mycket med min släkt. Det har alltid varit så. Vi (min familj) har alltid varit de svarta fåren i den stora släkten. Det är några få som står mig nära, det är några få speciella som alltid finns där. Men släkt är ju ändå alltid släkt även om de utnyttjar en, är dumma i huvudet eller är fula. Sen om jag väljer att umågs med dem är upp till mig.

Vänner har jag inte många av. De är vissa speciella människor som står mig nära. Människor som älskar och respekterar mig. De som inte gör det kallar man ju inte för sina vänner. Vänner är människor som jag har genom ett aktivt val valt att umgås med.

Kan man då säga att "Vänner visar sin vänskap genom kärlek. Släktingar visar sin vänskap genom elakheter."? Vänner väljer man medan släkten föds man in i.

Kär...

... i min nya telefon. Den är ju bara för söt. Och inte nog med att den är söt i sig utan jag har ju evafierat den med.. Hello Kitty förstås. Om jag hade kunnat så hade jag tagit kort på det men det är lite svårt att ta kort på något när kameran man har tillgång till finns i det här något. Och ja, en dag ska jag väl också bli vuxen och ha mer vuxnare bakgrund på telefonen. Men jag är inte vuxen förräns på länge :P Har dessutom fått strikta order från J:

"bevaka den med ditt liv!
Tänker inte handla mobil till dig om du bara ska slarva bort den!"
Photobucket

fredag, mars 07, 2008

Tanke

Kan man göra slut om man inte är ihop?

Presentationsdatum satt

Den 17 mars smäller det! Då är det presentation av ex-jobbet. Rapporten är mer eller mindre klar. "Artikeln" är nog också mer eller mindre klart. Usch, nu ska jag ringa till Malin så hon kan boka in det så hon kan komma och opponera :P

onsdag, mars 05, 2008

J, väderguden?

Stormvindarna har övergått till skinande sol, snö och glashala gator. Fast man kan ju tycka att snön är några månader sen. Men J hade redan förutspått i julas att snön kommer att komma i mars. Det har ju inte kommit mycket snö men det är ju snö.

Dagens I-lands problem: träningsvärk i baken av att ha gått och spänt sig så man inte ska halka. Det tyder bara på att man är så himlans Otränad. Ska jag skämmas nu eller? Men som J också säger. Hösten är den tid då man ska äta upp sig så man klarar sig hela vintern. Lite jobbigt bara att efter vintern kommer perioden då man ska gå lättklädd. Inte särskilt snyggt när kärlekshandtagen väller ut under tröjan O.o

Upptäckte min gravid mage igår! Vad menar du nu tänker ni... Jo, gravid magen är den där magen som blir så där rynkig när man trycker ihop den. Den är så där lite degig. Asch, det är svårt att förklara. Gå hem och kläm på er mammas mage så vet ni vad jag menar :P 8 minutes abs here i come!