onsdag, januari 28, 2009

To sleep or not to sleep

Jag är så nervös inför imorgon att jag kan spy. Inte nog med att man ska på en intervju men man ska på två! Hoppas att det inte är jobbigt att köra hem till mamma och pappa imorgon. Nej, nu kanske man ska FÖRSÖKA somna så man inte ser ut som en zombie imorgon.

tisdag, januari 27, 2009

Och ett gott nytt år förresten!

Detta året börjades inte i horisontellt läge iaf :D

Vecka nr 2

Det här är min andra vecka som arbetslös, eller som det så fint heter mellan två jobb. Jag tyckte det var ganska fyndigt faktiskt när jag sa det första gången. Folk brukar fråga.. jaha när börjar du jobba då? Och jag svarar: "När jag har hittat ett :P Mellan två jobb, alltså mitt gamla och mitt framtida". Det är väl lite av en försvarsmekanism. Det är ganska deprimerande att vara arbetslös igen. Särskilt nu när det inte någon Bengtsson som jagar mig med blåslampa. Den där blåslampan kan gå mig på nerverna ibland. Men när han väl inte ringer så saknar man honom. Man vet inte vad man vill ha förrän man förlorat det? Nja, riktigt så är det väl inte. Bengtsson kommer ju alltid tillbaka och är jobbig snart igen. Han förtjänar lite semester och skidåkning. Jag menar inte många klarar av ett heltidsjobb och en arbetslös kompis :P

Så... Två veckor och jag går redan på väggarna. Det är nog lite av ett rekord tror jag. Sist blev jag inte så rastlös förrän efter 4 veckor ca. Men men min situation kanske förändras snart. Ska på två intervjuer på torsdag. Varför ska det alltid vara så? Att allt händer när något väl börjar hända. Men men jag ska inte klaga bättre att det händer något än ingenting alls. Så önska mig nu lycka till! :) Nu behöver jag verkligen ett jobb. Jag har för dyra intressen för att gå arbetslös. Min framtida söta lilla leksak sitter bara där på hyllan och väntar på att få följa med mig hem.

måndag, januari 26, 2009

Slagt lägger ner

Sandra, vart ska vi nu gå och dansa när jag är i Malmö? ;)

lördag, januari 24, 2009

Träningsvärk

I tordes trodde jag att jag hade gått och sträckt en muskel i rumpan. Resultat av en promenad hem i det kalla vädret i Pettsson och Filip takt. Men sen så på fredan (igår) när jag var på träningen så kom jag på.. I onsdes så var det värsta ben och rumpträningen på Stepen (en av de fina fördelarna med att vara "ledig", man kan träna 3 gånger i veckan). Så det måste ha orsakat min rumptöjning. Men hur som helst. Nu är jag i Kristianstad och har ont i rumpan inte för att det skulle vara någon större skillnad från att ha ont i rumpan i Helsingborg. Men efter allt snackande om min rumpa kunde jag bara inte låta bli att tänka på det här klippet från en känd Disney film:

torsdag, januari 15, 2009

Avis upp över öronen

I slutet av förra veckan fick jag hör att min älskling fick en chans att åka till en av Europas största teknikmässor i början av mars. Och inte nog med det utan företaget betalar! Tala om att jag blev avis. Dessutom så fick jag reda på att han skulle åka ner med ett gäng tekniknördar i en så kallad konferensbuss, vilket innebär att de åker i en buss med.. låt mig citera så det inte blir några fel:
"Skinnklädsel, långsoffor med bord, toalett och dusch, tv, dvd, restaurang kaffekokare, konferensanläggning med plats för 24 personer i en grupp plus 7 stycken i salongen. Bussen är även utrustad med 220V för t ex datorer. Hela bussens inredning är i handsytt skinn. Dusch med varmvatten finns i bussen."
Det är ju inte ens en buss längre! Min pojkvän ska åka på en minisemester med ett gäng pojkar till Tyskland.. och jag får inte följa med*snyft* Jag vill också åka!

tisdag, januari 13, 2009

Kastat ut julen

Nu har kulorna, stakarna, tomtarna och stjärnan hamnat i sina rätta lådor och laddar för att göra come back nästa år :)

Det finns vissa fördelar med att vara hemmafru, eller mellan två jobb. Julgardinerna slipper sitta uppe till mars :P

Självrensning

Inatt vaknade jag av att jag hostade så mycket. Jag tror att det var för att jag nog hade råkat hamna i nån konstig position som gjort att jag hade lite svårt att andas... igen. Och jag säger igen för att jag vet att det inte är första gången jag råkar "kväva" mig själv i sömnen. Jag kan vara lite konstig ibland när jag sover. Det händer att jag sover på magen ibland. Inget konstigt med det men efter ett tag så får man så ont i nacken. Och vad gör man då? Man vänder på sig! Men nejdå, det är jag för lat för. Istället vänder jag på huvudet ett kvarts varv. Vilket betyder att jag har ansiktet rätt i ner i kudden. Och som ni förstår så blir det ganska svårt att andas efter ett tag.

Note to self: sluta vara så lat och sluta sova med huvudet rätt ner i kudden.

söndag, januari 11, 2009

WOHO!

Det funka! Jag kan mobilblogga! Förra inlägget "smygreklam" var från mobilen... Woho!

Smygreklam


Tröstäter glass efter ännu ett misslyckande att mobilblogga.

Det är inte meningen

Det är inte meningen att jag ska börja mobilblogga. Jonas, min käre älskling, har ju också börjat blogga. Och han skulle testa det här med att mobilblogga. Han skickade ett inlägg, fick ett sms med en claim token och vips så var så var han ute på webben.

Nu var det väl då min tur. Jag skickade ett inlägg, fick ett sms med en claim token! (Märk väl så här långt har jag aldrig kommit innan. Fråga Martin själv. Han har, så snäll som han är, försökt få mig online med min mobil ett par gånger. När det inte gick så har jag tänkt: " Jaja, det är väl inte meningen att jag ska mobilblogga. Men men nu slipper jag få ett nytt beroende".)
Jag länkade vidare min mobila blogg till min "riktiga". Min mobila blogg existerar då jag har varit inne på den och mitt fina testing inlägg finns där. Men finns inlägget här på Lilleva?! NEJ!

Det är nog inte meningen. Det är inte meningen att jag ska kunna blogga med min fina mobil *snyft*.

tisdag, januari 06, 2009

It started with a chair....

Ok, det var inte riktigt sant. I den vackra bloggvärlden har folk ett behov av att sammanfatta det gångna året så här strax efter nyår. Jag tänker:
"Orkar man det? Hur ska man komma ihåg allt? Visst det är väl då man ska läsa sina gamla inlägg. Men kan inte istället de om är intresserade av att veta vad som har hänt mig den senaste året gå och läsa mina gamla inlägg istället för att jag sitter och repeterar allt som jag redan har skrivit om?".

Sammanfattningsvis har detta hänt det senaste året: Spex, spexångest, examensarbete, examen nr2, Staffan slutar som körledare, projektarbete, road trip, feriearbete med slavlön (jo man kan vara feriearbetare fast man är över 25), introduktion till ölets värld, skiljsmässa, konstiga drömmar som slår in, vänskap som bryts, vänskap som tas upp igen, vänner som inte kan bestämma sig, arbetslöshet i en hel månad, projektanställning, träning, Stämpus kliver in i en ny era, bortgång i släkten, examenshögtid, julhandel, jul och nyår.

Kort och gott :P

Nyårskort då min söta kusin och gubbe kom och hälsade på :)