onsdag, mars 09, 2005

RajRaj med Kristianstadsbo

Älsklingens syster kom i fredags och festade. Började med lite felkörningar och omparkeringar, men när vi väl hade satt oss ner så var det grönt. Korkade upp rödvin och senare begav vi oss på middag i storstan. Mätta blev vi till slut och kanske lite runda om fötterna, traskade vidare för att förbränna lite kalorier. Först schlagerbaren.. Angelica Angelica..vart hittar du alla de här ställena nånstans?! Vidare till The Tivoli..ok..kanske lite låg medelålder..vi har vuxna med oss ju kan inte gå på såna fjortisstället. Blev till slut gamla vanliga trogna Dickens. Syrran fick sig ett ragg och vi andra roade oss i vanlig ordning :)

Nu är man i Kristianstad hos mamma och pappa. Helt uppe i examensarbetet på Balsgård (tidiga morgnar och sena eftermiddagar...ni som känner mig vet vilket helvete jag har att stiga upp på morgonen. Så trött är man nu). Det går framåt med arbetet..sakta med säkert..man har känt sig helt dum ihuvudet ett par gånger..men samtidigt.. man kan ju inte begära allt för mycket av mig. Det är inte lätt att vara ett litet litet djur.

PS. Esteter är lustiga..(har inget emot esteter, känner många trevliga sköna esteter), men att bada i ett badkar på en fest med en helt främmande människa. Ja inte det man tänker på i första hand kanske...eller?

Inga kommentarer: