onsdag, februari 28, 2007

GAH

Msn har varit konstig hela dagen. Tur i oturen kanske. Jag har fått mycket pluggat och jag är mer eller mindre klar med min presentation till imorgon. Jag är fortfarande inte nöjd med de två sista PP-bilderna*suck* Får fråga flickorna hur jag ska göra imorgon. Men samtidigt så har jag inte kunnat prata med folk. Jag känner mig så ensam. Jag har inte kunnat prata med min älskling eller någon av mina kompisar. Jag som ville berätta att jag har bytt tvättid till på måndag bara för att vi ska kunna köra och handla doppresent imorgon istället och jag ville berätta att jag hade bokat helt konstigt och inte kunnat tvätta imorgon vilket fall för jag är i skolan då. Jag vill berätta så mycket!

Vadå msnberoende?

Nej, det är inte tal om något msnberoende utan saken är den att jag behöver kärlek.. jag tycker inte om att vara ensam. Det var tur att Martin kom förbi tidigare och snackade lite skit med mig annars kanske jag har dött. Dessutom så behöver jag inte vara orolig för att jag inte får tillbaka mitt busskort längre. Och Lotti ringde, även om det var skolrelaterat så var det skönt att höra en människas röst. Pappa ringde..men det är inget roligt att prata med honom. Han säger oftast inget intressant och samtalen är korta. Men men Jonas kommer hem snart. Men då ska han iväg och simma, så mycket sällskap får jag inte men en stund iaf :) Och sen så kommer han ju hem. Hmm.. Det är nog ett sällskapsberoende jag har. Kan man söka hjälp för sånt?

Blogga fyller 2 år!

Hipp hipp hurra! Detta firas med en fet kitty cat dance *extra tillägnat Holken ;)*

tisdag, februari 27, 2007

Såra mig hellre med sanningen än gör mig lycklig med en lögn

Ibland kan det vara svårt att ta sanningen. Ibland kan det bara vara ett missförstånd. Ibland kan man ha blivit missinformerad och så har det blivit fel på det viset. Hur det än är så är det svårt. Jag vill gärna tro att jag hellre vill höra sanningen och bli sårad än en lögn.

I förrgår så hade jag och min bästa kusin en väldigt hetsig konversation på MSN. Det slutade inte alls bra. Det var för jävligt rent ut sagt. Det gick så långt att hon funderade starkt på att inte svara i telefon när jag ringde igår. Vi svarar alltid i telefon när vi ringer till varandra. Dessutom så var det hennes födelsedag. Jag och Jonas ringer alltid och sjunger för henne på hennes födelsedag dag..även om det skär i öronen.HAHA! Jag vet inte vad som hade hänt om hon inte hade ringt tillbaka *funderar* Det hade varit mycket tråkigt.

När jag säger bästa så menar jag inte bara bästa. Utan jag har varit med när den här tjejen växt upp, och vi har hittat på en massa skit tillsammans (den meningen fick mig inte alls att låta lastgammal). Vi har format varandra till de vi är..även om vi mer och mer börjar likna våra mammor som vi bestämde oss att inte bli när vi var små :D Vi är kusiner men vi är mer som systrar som delar på allt. Det har varit många skratt men även tårar, och så är det ju.
Men som sagt det som händer på MSN går sällan att kontrollera. Det är inte alltid man får svar direkt, man tolkar det som den andre skriver precis som man själv vill, och det blir inte bättre för att man är på dåligt humör redan innan.

Men nu känns det mycket bättre igen för igår så pratade vi ut en lång stund och det var väldigt skönt. Man behöver ventilera sig ibland. Särskilt efter ett "bråk" som egentligen var ett stort missförstånd.

Och nu när jag lättat på mitt hjärta ska jag seriöst börja plugga lite till tentorna nästa vecka. Önska mig lycka till ;)

Det är synd att jag inte har mina gamla bilder här hemma :( Det finns många bra bilder när vi var på äventyr :D
Snuskis snuskar sig... mera..haha!

torsdag, februari 22, 2007

Insnöad skåning

Tågen står stilla
Bussarna står stilla
Bilarna står stilla
Plogbilarna står stilla
Till och med bärgningsbilarna blir bärgade
Vägarna är igenkorkade helt enkelt

Jag sitter fast i skolböckerna
Det enda positiva är att jag har Jonas hemma idag.

Och på tal om något helt annat... Jag kan tydligen också imponera i köket med min ynka lilla kunskap*nöjd*

söndag, februari 11, 2007

Vem, jag?

LolaQueen:
"du är så oskyldig också, gör inget ont i världen. Om du inte känner min sarkasm så är du nog en femåring ;P"

I det lugnaste vatten lurar de fulaste fiskarna, är det inte så det heter? Men varför ska alltid jag anstränga mig så mycket? Kan man bara inte få koppla ifrån och låta bli och tänka ibland?
Jag tänker väl så det räcker åt alla andra större delen av tiden. När ska någon tänka åt mig?

onsdag, februari 07, 2007

Välkommen till Bloggträsket

Från min lilla dator, i min lilla lägenhet, kan jag följa alla små grejer som inträffar i mina vänners liv oberoende av destination. Bloggar poppar upp på min ruta som ogräs.
Ja, jag har alltid varit nyfiken och det sticker jag inte under stolen med. Är det nån som ställer dumma frågor så är det väl jag? Och det inte för att jag är nyfiken utan ibland är jag faktiskt bara dum och inte fattar. Man kan jämföra min tankegång med en femårings, jag kläcker ur mig saker ur ett urlöjligt barnsligt perspektiv och jag ställer frågor innan jag har förstått vad folk pratar om. Men men jag är ju så liten och söt så det gör inget ^^

måndag, februari 05, 2007

Mitt ute i ingenstans

Om du hade kommit fram till mig och sagt: "Jag bor i Aggarp". Då hade jag stått där som ett stort frågetecken om jag inte hade varit där ute i helgen O_o
Denna scoutstuga ligger verkligen i Ingenmansland, fast det är nog ganska många som gör det ifs. Vilket fall så var det många som inte hade täckning på mobilen. Men jag.. jag hade. Telia är bäst! Tro mig, jag vet! :P Fast det var inte så bra alltid och endast på vissa väl utvalda punkter i huset och runt omkring. Men ja ja nu vet jag att det finns ett Aggarp utanför Munka Ljungby iaf.. fick höra idag att det finns ett utanför Hässleholm också. Man får vara noga med vilket Aggarp man menar helt enkelt.

Helgen har varit supernice. Hela manuset gicks igenom mer eller mindre smärtfritt. Det var konstiga lekar som gav en träningsvärk. Mycket dans och sång/skrik (ja kalla det vad ni vill) ;) Rätt tonart plockades ut till spexlåtarna. Maten var supergod. Det var ett tag jag åt så mycket som jag gjorde i helgen. Vi har ett bra sexmästeri. Är det dem jag ska skylla på när jag går upp i vikt kanske..hmmm. Sittningen slutade med att Ingela hitta ett par blöta kalsonger i sin jackficka och nån annan en blöt mössa i sin. Är detta ett tecken på en bra sittning?

Första natten låg man på ett hårt golv. Visst man hade sovsäck och liggunderlag men det hjälper inte så mycket :( Somnade väl inte förrän 3 eller nåt bland annat för det fanns folk som fortfarande uppe och lampor tändes titt som tätt. Lördagsnatt lyckades jag lura Martin att dela madrass med mig. Jag fick en snarkande Björn på höger sida och frågade Martin om han snarkade. Och han svara: "Nej.. eller jo om jag ligger på rygg". Jag hoppades innerligt att han inte skulle hamna på rygg, men vid 5 så vaknade jag och vem snarkade mig i vänster öra om inte Martin :P Nu ska jag inte klaga för mycket. Det var jättegulligt av honom att dela madrass med mig, men jag hade ganska svårt att somna om så jag bestämde mig för att gå upp och lägga mig på det hårda golvet. Det var ju inte så många timmar kvar ändå. Visst det fanns pojkar på övervåningen som snarkade också, men det var inte så tätt inpå :) Så det blev inte mycket sovande i helgen och jag saknade min älskling.
Men kort sagt har det varit och kommer att bli skitskoj med spexet.

Välkommen till premiären den 19 april!
Hepp Hepp Hepp!